Ga naar hoofdinhoud

Informatie omtrent COVID-19 & winkelen bij Splinter

Als parfumerie & drogisterij ontvangen wij veel mensen met vragen omtrent gezondheid & zelfzorg. Veel van onze klanten ervaren dus in mindere of meerdere mate reguliere gezondheidsklachten en daarbij is het aannemelijk dat de weerstand iets verslechterd is. Het is voor onze winkel dan ook van bovengemiddeld belang dat wij de covid-19 maatregelen navolgen. Het kan dus zijn dat we dit net iets strikter doen, dan je van andere winkels gewend bent. We hopen erop dat iedereen begrijpt dat we dit doen om de risicogroepen een zo’n veilig mogelijke winkelomgeving te kunnen bieden.

Via onze Facebookpagina kun je de meest actuele informatie inzien m.b.t. de regels die in de winkel gelden. Op z’n minst zal dit uiteraard ten alle tijde overeenkomen met de adviezen van het RIVM.

Liever niet (te lang) bij ons in de winkel komen? Je kunt jouw bestelling aan ons doorgeven, dan zorgen wij dat het op een afgesproken tijdstip bij de kassa ligt te wachten. Je hoeft jouw bestelling dan alleen bij de ingang af te halen en af te rekenen. Bestellen kan eenvoudig via Whatsapp (06-42421770) of door een mailtje te sturen (bestellen.splinter@solcon.nl)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top